V CURSO DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGÍA FUNCIONAL DE LAS LESIONES BENIGNAS DE CUERDAS VOCALES

Benvinguts al V Curs de Diagnòstic i Cirurgia funcional de les Lesions Benignes de Cordes Vocals

En el primer curs, l'any 2003, vam iniciar aquest camí amb la companyia dels doctors Guy Cornut i Marc Bouchayer, que des de Lió van obrir a nivell internacional noves perspectives sobre la veu i la fonocirurgia.

En l'últim curs realitzat, el 2010, ja vam abordar el trastorn de la veu de forma global i integrada: diagnòstic, tractament reeducador i fonoquirúrgic, dedicant un matí a cirurgia en directe, incloent sempre l'exploració foniàtrica, amb especial èmfasi en la laringoestroboscòpia.

En aquest nou curs, el 2015, tractem més a fons la patologia congènita de la veu, especialment quists epidèrmics i sulcus. Tampoc oblidem el paper que el treball funcional, la reeducació, juga en una bona evolució. Per a això, planifiquem tallers de reeducació vocal específics, adaptats a l'hàbit fonatori del pacient i a les característiques de les lesions. Volem també fer especial èmfasi en el MAKING DECISIONS de la fonocirurgia, un element fonamental, complex i imprescindible, per a un bon resultat del procés terapèutic.

Comptem amb professors de gran experiència clínica que comparteixen amb nosaltres la mirada àmplia i exigent de l'atenció al pacient que presenta un trastorn de veu.

Tot això, des de la voluntat d'aportar al pacient, aquell tractament que millor s'adeqüi a les seves necessitats, les seves característiques personals i a la seva lesió, des de la nostra experiència com a equip format per metges (foniatres, ORL - fonocirurgià) i logopedes.

Esperem que el curs pugui resultar atractiu tant a metges com a logopedes interessats en una comprensió interdisciplinària del trastorn de veu.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència, us hi esperem.

Dra. Cori Casanova, Metge foniatra / Dr. Ferran Ferran, ORL i fonocirurgià

Voice Course Barcelona

Voice Course Barcelona és el projecte que ha sorgit dels professionals de l'equip de Consulta Veu per potenciar i internacionalitzar les seves activitats docents, mèdiques i de divulgació en l'àmbit de la salut de la veu.


Voice Course Barcelona

Consulta Veu és un equip format per foniatres, logopedes i otorinolaringòlegs que el 1998 van decidir associar-se per treballar en el camp de la veu des d'una perspectiva interdisciplinària intentant adaptar, a les seves capacitats i a la situació local, la forma de treball en equip que havien tingut el privilegi de veure i aprendre més enllà de les nostres fronteres.

Troba'ns

www.consultaveu.cat
C/ Travessera de Gràcia 64 4rt 2a
Barcelona (08006)
Tel. 93 200 20 67