V CURSO DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGÍA FUNCIONAL DE LAS LESIONES BENIGNAS DE CUERDAS VOCALES

Preus

Tots els serveis d’Ocoa Travel Consulting, S.L. tenen el seu preu amb l’IVA inclòs (10% i 21% segons el tipus de servei) vigent a l’Estat Espanyol.

Condicions de pagament

Per a fer la seva inscripció ha de seguir el procediment general de venda online: cada producte té un botó per incloure’l en el quadre resum que indicarà la quantitat total. Abans de fer el pagament, ha d’indicar algunes dades personals obligatòries, aleshores serà possible confirmar el pagament de la seva inscripció. Al finalitzar el procés rebrà un correu automàtic de confirmació.

Formes de pagament

Pot escollir una de les següents opcions:

  • Targeta de crèdit / dèbit Banc Sabadell:
    El sistema de Banc Sabadell permet als nostres clients efectuar els seus pagaments online amb targeta de manera molt segura, ja que utilitza els sistemes de seguretat de Visa (Verified by Visa) i MasterCard (MasterCard SecureCode). Es poden utilitzar targetes de crèdit, dèbit, prepagament o targetes virtuals de qualsevol entitat bancària. Les dades de les targetes són introduïdes en la pàgina segura de Servired (Sermepa). En cap moment Ocoa Travel Consulting emmagatzema les seves dades bancàries.
  • Transferència bancària:
    El pagament mitjançant transferència bancària només es considera vàlid enviant el comprovant de la transferència després de 24-48h o bé fins a rebre l'import íntegre en el nostre compte bancari. Les inscripcions no pagades després de cinc dies hàbils seran cancel·lades.

Atenció al client

Ocoa Travel Consulting, S.L.
Manel Farrés 69, Local 2
ES08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona · Spain)
Tel. + 34 935 441 639 · F. + 34 935 892 241
e-mail: info@voicecoursebcn.cat
Horari Atenció al Client: de 09.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h.

Anul·lacions

Si el client desisteix de la inscripció al Curs, després de la formalització, com a mínim, del dipòsit exigit per considerar ferma la reserva, haurà d'indemnitzar a la Secretaria Tècnica (agència de viatges) amb l'abonament de les despeses de gestió d'import 100,00 € per persona, així com les despeses d'anul·lació justificades (ocasionades als diferents proveïdors turístics com ara hotels amb una nit d'estada). Si el client hagués ja abonat la totalitat de la inscripció, Ocoa Travel Consulting, SL li tornaria l'import de la mateixa menys les despeses esmentades, a través del mateix mitjà que l'utilitzat per al pagament.

Confidencialitat

Per realitzar la seva inscripció online primer haurà d'introduir una sèrie de dades personals. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a la correcta gestió de la seva inscripció al curs i per proporcionar-li tota la informació que ens hagi sol·licitat. Sempre de forma confidencial, sense dir, compartir o transferir les seves dades a tercers.

Voice Course Barcelona

Voice Course Barcelona és el projecte que ha sorgit dels professionals de l'equip de Consulta Veu per potenciar i internacionalitzar les seves activitats docents, mèdiques i de divulgació en l'àmbit de la salut de la veu.


Voice Course Barcelona

Consulta Veu és un equip format per foniatres, logopedes i otorinolaringòlegs que el 1998 van decidir associar-se per treballar en el camp de la veu des d'una perspectiva interdisciplinària intentant adaptar, a les seves capacitats i a la situació local, la forma de treball en equip que havien tingut el privilegi de veure i aprendre més enllà de les nostres fronteres.

Troba'ns

www.consultaveu.cat
C/ Travessera de Gràcia 64 4rt 2a
Barcelona (08006)
Tel. 93 200 20 67