V CURSO DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGÍA FUNCIONAL DE LAS LESIONES BENIGNAS DE CUERDAS VOCALESV CURSO DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGÍA FUNCIONAL DE LAS LESIONES BENIGNAS DE CUERDAS VOCALES

Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna - Universitat Ramon Llull

La nostra missió principal és formar futurs professionals en l'àmbit de la Psicologia, l'Educació, les Ciències de les Activitats Físiques i de l'Esport, la Logopèdia i les Llengües Aplicades i la traducció (anglès). Oferim una formació de qualitat, professional i personalitzada. Tenim una tradició consolidada de pràctiques, també promovem i compartim una orientació internacional dels estudis. A més, formem sobre les competències personals, emocionals i socials, que avui dia són tan necessàries en el món professional.

C. Císter 34
08022 Barcelona
Tel. 93 253 30 00
www.blanquerna.edu
Mapa de localització

Benvinguts a Barcelona!

El V Curs de Diagnòstic i Cirurgia Funcional de les Lesions Benignes de Cordes Vocals tindrà lloc a Barcelona.

Barcelona és la capital administrativa i cultural de Catalunya. Els més de dos mil anys d'història de la ciutat han deixat la seva empremta en el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural. La seva excel·lent situació pel que fa a les comunicacions internacionals, el clima mediterrani i el caràcter cosmopolita han fet de Barcelona una ciutat privilegiada.

Per conèixer més sobre Barcelona, poder-se moure per ella, i saber quins són els llocs més interessants per visitar, podeu utilitzar els enllaços que us presentem a continuació.

Voice Course Barcelona

Voice Course Barcelona és el projecte que ha sorgit dels professionals de l'equip de Consulta Veu per potenciar i internacionalitzar les seves activitats docents, mèdiques i de divulgació en l'àmbit de la salut de la veu.


Voice Course Barcelona

Consulta Veu és un equip format per foniatres, logopedes i otorinolaringòlegs que el 1998 van decidir associar-se per treballar en el camp de la veu des d'una perspectiva interdisciplinària intentant adaptar, a les seves capacitats i a la situació local, la forma de treball en equip que havien tingut el privilegi de veure i aprendre més enllà de les nostres fronteres.

Troba'ns

www.consultaveu.cat
C/ Travessera de Gràcia 64 4rt 2a
Barcelona (08006)
Tel. 93 200 20 67